Som un grup de gent que estima la muntanya i l'esport, i hem decidit unir-nos per fer excursions, curses i caminades, gaudir de la natura.....
Som un club fet al poble i per al poble; per fomentar l'esport entre els més petits, donar a conèixer el paissatge de la zona, fer participar el poble en activitats.....
...i tot sota un clima d'esportivitat i companyerisme


18 d’agost de 2010

ÈXIT DE LA I CRONOMOLA!!

El dissbte 14 vam disfrutar d'una tarda plena d'emocions. Prop de 80 corredors/es vinguts d'arreu del territori català (i fins i tot algun internacional) es van trobar a la Torre per superar els 552 m de desnivell que la separen del castell de la Mola. Vam poder gaudir d'un nivell altíssim, objectivat pels temps que es van fer (24'26'' i 28'45'' els guanyadors, Sergi Casas i Mònica Ardid. I 19 van baixar dels 30'!) i d'un molt bon paper dels corredors locals.
Esmentar la col.laboració i recolzament que hem tingut de tot el poble i agrair també a tots els patrocinadors la seva col.laboració.
I una felicitació a tots els corredors/es minis i infantils, que ens van fer vibrar amb les seves curses!
Començarem a preparar la 2ª edició, intentant-la millorar de cara a l'any que ve! Us animem a que ens feu arribar totes aquelles suggerències i/o crítiques que ens poden ajudar a millorar-la (ho podeu fer a fontaubellafondistes@gmail.com )
Gràcies a tots els que l'heu fet possible!

Cap comentari: